Eladó családi ház Pusztaszentlászló 29 990 000 Ft

Leírás

Zalaegerszegtől 26 km-re, Pusztaszentlászó csendes utcájában vált eladóvá egy 85 m2-es, szépen karbantartott családi ház.

- A tégla építésű ingatlan lakótere 3 szobával, konyha-étkezővel, nappalival, fürdőszobával, kamrával és egy terasszal rendelkezik. A tágas terek, a dél-keleti fekvésnek köszönhetően, egész nap világosak.
- A vegyes tüzelésű kazán a 25 m2 nagyságú pincében található. Ezen kívül, az utcafront felől elhelyezkedő szobákban gázkonvektorok, valamint a konyha-étkezőben lévő hűtő-fűtő klíma is gondoskodni tud a ház melegéről.
- Az udvarban található, 17 m2-es garázs mellett található tárolóban több m3 száraz, fűtéskész fa elegendő a téli hónapokra.
- Az elmúlt években a ház friss festést, új fürdőszobát, az északi oldal pedig szigetelést is kapott.
- Igény szerint a telek önfenntartásra is alkalmas (növénytermelés, állattenyésztés). A gazdasági épület mellett lévő kerti munkához, a telek végén csörgedező patak fog nyugalmat árasztani.
- A község infrastruktúrája nagyon kedvező (jó tömegközlekedés, bolt, orvosi rendelő, szép kilátó, termálfürdő), a közelben pedig szupermarket és benzinkút is a lakosság kényelmét szolgálja.
- Az ingatlan 1/1 tulajdonú, tehermentes és az adás-vételt követően azonnal költözhető. Az ingóságok megbeszélés tárgyát képezik.

Megtekintési időpontért, kérem keressen a megjelölt telefonszámon!

Családi ház részletei

Ár: 29 990 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11404029
Irodai azonosító: H475639-4685151
Telek: 1239 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Térkép